Villkorpic8

Servicearbeten konsumentkunder
Timpriser:
-Normal debitering, korta arbeten, första timmen 1.200:-
-Normal debitering, 900:-/tim
-Material debiteras enligt Ahlsell`s gällande prislista

Direkt länk till Ahlsell´s katalog
Denna för att nå alla deras kataloger.

-Ansökan om utbetalning för ROT-avdrag 250:-/st
Här finns en fullständig prislista

För samtliga arbeten gäller följande. Minsta debitering är 1 timme. Se ovan, första timme. Moms ingår i alla priser. I arbetstiden (timdebitering) innefattas följande. Resa till och från arbetsplatsen, ev. anskaffning av material. Faktisk tid på plats, tidrapportering, avstädning och påfyllning av material till servicebil.

ROT-avdrag

När beställaren avser att utnyttja skattereduktion (ROT-avdrag) för arbetskostnaden enligt 67 kap inkomstskattelagen avseende det aktuella uppdraget ska detta meddelas vid beställning. Beställaren ska även lämna en ifylld ROT-klausuls blankett. Parterna gör den gemensamma bedömningen att arbetena är av den arten att de helt eller delvis utgör sådana arbeten avseende reparationer, underhåll, ombyggnader eller tillbyggnad (ROT-arbeten) som omfattas av dessa regler. Enligt den s.k. fakturamodellen ska beställare fakturera hela ersättningen för arbetena och betala hela ersättningen minskad med ett belopp som motsvarar 30 procent av arbetskostnaden inklusive moms. Dock högst 50 000:- per person som står som ägare på fastighet/lägenhet eller fritidshus. Detta innebär att det krävs att arbetskostnaden uppgår till 166 667:- för att ROT-avdraget ska kunna utnyttjas maximalt.

Läs mer om ROT-avdrag på www.skatteverket.se

Avslår Skatteverket ROT-ansökan ska beställaren omgående betala återstående belopp på fakturan.

Information

Birka Rör är ett väletablerat företag i branschen.
Vi arbetar både mot privatpersoner, Brf föreningar samt avtalskunder. Våra välkända servicebilar, med vikingahjälmen, är väl synliga runt om på stan. Vi utför de flesta förekommande arbeten inom branschen, och är specialiserade inom många områden. Birka Rör utför stora som små arbeten. Stambyten i bostadsrätts föreningar. Hyresgästanpassningar, badrumsrenovering, byte blandare, wc-stolar, tvättställ, varmvattenberedare, gasarbeten. Vid badrumsrenovering så arbetar vi endast med välrenommerade företag som är godkända inom våtrum.

Vi är auktoriserade, läs mer om vad det innebär för dig som kund på www.sakervatten.se

Beställaren/kunden är en viktig faktor för oss. Kunden har vi alltid tid för.
Vi försöker alltid ställa upp på kunden, dvs dig. Efter överenskommelse per telefon, bokas en tid upp, en tid som vi sedan ser till att hålla. Vi har förstått att det är viktigt för kunden, att säger man en tid så ska den hållas. I annat fall ringer vår montör och meddelar varför det är försening. Så du alltid får besked. Vi på Birka Rör, utför de arbeten som vi anser oss vara bäst på, dvs vvs-arbeten. Övriga arbeten åtar vi oss självklart också. Då anlitar vi någon av våra duktiga samarbetspartner.

Birka Rör och våra partners, har en god kompetens och bra idèer när det gäller att förnya ditt badrum. Ett badrum bygger man inte om så ofta i sitt hem, så därför måste det bli både bra och funktionellt. Vi renoverar samt bygger nya badrum efter kundens önskemål och från ”standard” bad till lyxiga.

Vid större installationer gör vi platsbesök tillsammans med en byggfirma, går igenom vad som ska och behöver göras. Utifrån kundens önskemål. Sedan görs en offert med den totala kostnaden. En offert som är giltig i 30 dagar. Vill ni prova på att anlita för något arbete, så är ni välkomna att kontakta oss. Vi garanterar att ni kommer att bli nöjda. Om ni mot förmodan inte blir nöjd, lovar vi att komma tillbaka tills arbetet är till belåtenhet. Ni är alltid välkomna att kontakta oss för ev. frågor och funderingar.

Beställ här!

Är du intresserad av våra tjänster, är du välkommen att kontakta oss genom att fylla i din beställning nedan. Vi svarar så fort vi kan.

Namn *

E-post *

Telefon

Meddelande *

Jag accepterar härmed beställningsvillkoren och skickar beställningen.